Smart Bets Pronosticuri Sportive

Pariuri sigure - castiguri garantate

Pariuri sigure - castiguri garantate
200 RON Bonus numai la Bet365! Înregistrează-te acum!

Orice parior incepator se gandeste cum sa gaseasca un sistem aproape perfect, care sa ii aduca castiguri sigure de fiecare data cand pariaza. Dupa putin timp, pariorii incep sa isi dea seama ca acest lucru nu prea se poate intampla, iar agentia de pariuri ieste de cele mai multe ori in castig. Totusi, exista pariuri sigure!

Bineinteles, nu este vorba despre faptul ca alegi anumite pronosticuri are sunt sigure, pentru ca indiferent de pronostic si de cota aleasa, nici un pariuri nu poate fi sigur. Iar cu cat sunt sanse mari mari sa iasa, cu atat cota va fi mai mica. Asadar, despre ce pariuri sigure este vorba?

In primul rand, trebuie sa intelegem ca de cand a inceput era pariurilor online, au aparut foarte multe case de pariuri online. Totusi, cotele oferite pentru evenimentele sportive nu sunt identice si fluctueaza de multe ori in functie de cati bani se pariaza. In situatia in care la o casa de pariuri, sa zicem bet365, se pariaza foarte multi bani pe victoria unei echipe de fotbal, cota va scadea. Insa, la celelalte agentii de pariuri cota nu va scadea, fiindca nu s-au pariat acesti bani decat la bet365. In timp totusi cotele se echilibreaza la toate agentiile, insa pentru cateva momente, cotele pot fi foarte diferite.

Sa luam un exemplu de meci cu 2 variante de rezultat. Astfel, sa presupunem ca e un meci de tenis, iar cota pentru o victorie a jucatorului X este de 2.35, cota oferita de Pinnacle. La o alta casa de pariuri, de exemplu Unibet, cota pentru victoria jucatorului Y este de 1.95. Cum putem paria pentru a avea un castig garantat?

Primul pariu: jucatorul X, cota 2.35, miza 90.70 unitati
Al doilea pariu: jucatorul Y, cota 1.95, miza 109.30 unitati

Miza totala este egala cu 200 de unitati, in timp ce castigul este de 213.15 indiferent de rezultat castigatoare, astfel ca profitul va fi de 13.15 unitati. Poti spune ca este un profit mic avand in vedere investitia, insa gandeste-te ca este un pariu sigur, pe care nu il poti pierde.

Cum poti calcula aceste mize?

Formula de calcul este un pic greoaie, si arata cam asa:

sure bets

Pentru a calcula mai usor mizele, Smart Bets va ofera un calculator de pariuri sigure (sure bets). Click aici pentru a folosi acest calculator.

Totusi, daca aceste pariuri nu au riscuri, de ce nu castiga toata lumea? Pentru ca desi sunt asa numite "pariuri sigure", exista totusi cateva riscuri. Vom incerca mai jos sa expunem principalele riscuri de care trebuie sa tii cont:

1. Regulile caselor de pariuri

Trebuie retinut faptul ca orice casa de pariuri are propriile reguli legate de unele tipuri de pariuri. De exemplu, in cazul unui meci de tenis in care unul dintre jucatori se retrage, unele case de pariuri pot da pariul drept castigator sau pierdut, in functie de caz, in timp ce alta casa de pariuri va da meciul ca anulat, iar miza va fi returnata. In acest caz, sansele sunt fie sa castigi o suma mult mai mare decat sperai, sau sa pierzi o parte mare din miza initiala.

2. Greseli ale caselor de pariuri

Multe cote care pot parea pariuri sigure la prima vedere pot fi pur si simplu greseli ale caselor de pariuri. Astfel, ca exemplu, daca la majoritatea caselor de pariuri vezi o cota de aproximativ 2.40, in timpc e la o singura casa de pariuri cota adversarului este tot in jurul valorii de 2.40, nu te grabi sa pariezi. Mai mult ca sigur este o greseala a casei respective de pariuri, si anume o inversare a cotelor pe acel meci.

3. Durata de timp in care pui pariurile

De foarte multe ori, aceste cote se modifica foarte repede. Aceast lucru poate fi un efect al sumelor de bani puse de catre alti pariori care au gasit aceste cote inaintea ta. Astfel, trebuie sa fi foarte atent atunci cand pariezi, sa fi logat pe ambele conturi si gata sa apesi pe butonul de "submit" la o diferenta de cateva secunde maxim.

Mai pot aparea probleme atunci cand nu ai experienta cu interfata unor case de pariuri online sau din graba sa selectezi alte meciuri. Totusi, cu multa atentie si multa rabdare se pot obtine ceva castiguri prin aceasta metoda. Bineinteles, ai nevoie si de o suma importanta de bani cu care sa pleci la drum.